Aston Martin DB9S by Project Kahn

De fapt, înainte ca Aston Martin să lanseze modelul exclusivist DBS, tunerul Project Kahn a "intrat" pe un DB9 şi a creat un kit exterior special pentru acest coupe britanic.

Aston Martin DB9S by Project Kahn Aston Martin DB9S by Project Kahn
Kitul exterior propus de tunerul britanic Project Kahn nu este la fel de extravagant ca şi cel propus de Aston Martin pentru noul DBS, însă aduce un mic plus de eleganţă şi putere coupe-ului DB9. Spoilerele au fost modificate, primind fante mai mari, iar pragurile laterale contribuie la impresia de "low to the road", care este accentuată de jantele speciale Kahn RSV, de 20" (care au fost folosite de Aston Martin pe prototipul DBS). În rest, partea tehnică sau elementele habitaclului nu au suferit nici o modificare-
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.