Aston Martin DBS

Noutatea britanică a fost votată într-un sondaj online drept maşina cu cel mai atrăgător posterior, reuşind să se impună la limită în faţa lui Bugatti Vezron, preferat de clientela feminină.

Aston Martin DBS Aston Martin DBS
Peste 1260 de persoane au participat la un sondaj online realizat de NewCarNet, dezvăluind preferinţele publicului în privinţa fundurilor de maşini. După o luptă strânsă Aston Martin DBS a devenit câştigător, reuşind să se impună la final în faţa lui Bugatti Veyron, chiar dacă ultimul a ieşit pe primul loc în rândul preferinţelor reprezentantelor sexului frumos.

Pe locul trei s-a situat Audi R8, find urmat de Jaguar XK, Maserati Quattroporte si Honda Type R. Pentru o galerie completă, atât video cât şi foto cu noul câştigător apăsaţi aici.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.