Aston Martin DP-100 Gran Turismo ia cu asalt Festivalul Goodwood. VIDEO

Avantajul terenului propriu este jucat cum trebuie de Aston Martin prin prezentarea conceptului DP-100 Gran Turismo la debutul Festivalului Vitezei de la Goodwood.

După ce Sony a aruncat mănuşa şi i-a pus la treabă pe designerii marilor producători auto cu scopul inventării unor concepte care să apară în noul simulator Gran Turismo 6, prototipuri virtuale precum GTI Vision, Mitsubishi XR-PHEV Evolution, Mercedes AMG Vision şi BMW Vision au împânzit internetul.

Aston Martin a stat la cutie, şi-a pus creativitatea la muncă timp de şase luni şi a scos tot ce avea mai bun în toiul Goodwood Festival of Speed 2014. Conceptul virtual poartă numele de DP-100 şi va oferi 800 CP celor aflaţi în spatele joystick-ului, care mai au la dispoziţie un sistem de aerodinamică activă prin care să-şi depăşească rivalii în joc.

Mai jos, aveţi aproape un minut la dispoziţie ca să vedeţi despre ce e vorba în cazul prototipului virtual Aston Martin DP-100.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.