Aston Martin îşi ia rămas bun de la DBS cu seria limitată Ultimate

Aston Martin DBS va ieşi în curând din producţia de serie şi va face loc unui model nou care se va lansa odată cu centenarul mărcii. Producătorul britanic celebrează povestea de succes a Grand Tourer-ului cu ediţia limitată Ultimate.

Aston Martin îşi ia rămas bun de la DBS cu seria limitată Ultimate Aston Martin îşi ia rămas bun de la DBS cu seria limitată Ultimate

Aston Martin a lansat recent pe site-ul oficial seria limitată DBS Ultimate. Cu această ediţie, producătorul britanic îşi ia rămas bun de la celebrul Gran Tourer încheind o poveste de succes. Aston martin DBS a fost lansat în anul 2007 şi era echipat cu un propulsor V12 care în mintea pasionaţilor rivaliza cu Bach.

Aston Martin DBS va ieşi din producţie în curând.

Aston Martin DBS nu a fost niciodată standardul în materie de performanţă în clasa sa, dar design-ul elegant şi capacităţile de Gran Tourer exceţionale au făcut din acest model o poveste de succes. Anul viitor Aston Martin va împlini 100 de ani, ocazie pentru lansarea înlocuitorului lui DBS. Producătorul din Regatul Unit nu vrea să se despartă prea uşor de modelul care a făcut istorie şi a lansat seria limitată Ultimate. Cele 100 de exemplare Ultimate se vor împărţi între modelul coupe şi cel cabrio.

Accentele roşii dau un aer racing modelului britanic

Din punct de vedere al exteriorului DBS Ultimate se remarcă prin numeroasele elemente din fibră de carbon şi prin culorile noi oferite de englezi. Viitorii clienţi pot alege între Carbon Black II, Quantum Silver sau Silver Fox. La interior găsim scaune piele de calitate superioară, numeroase accente de culoare roşie care dau un aer racing modelului special şi placa pe care este inscripţionat numărul modelului. La nivel tehnic nu există nici o modificare. Aston Martin DBS Ultimate este echipat cu acelaşi propulsor V12 de 6,0 litri ce dezvoltă 517 CP.

La nivel tehnic nu există modificări notabile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.