Aston Martin Lagonda s-a lansat oficial şi poartă numele... Taraf

Cel mai luxos Aston Martin al tururor timpurilor a fost lansat în mod oficial, primind încă un nume, unul care să le suresciteze atenţia clienţilor din Orientul Mijlociu: Taraf.

Aston Martin Lagonda s-a lansat oficial şi poartă numele... Taraf Aston Martin Lagonda s-a lansat oficial şi poartă numele... Taraf

Aston Martin Lagonda Taraf este denumirea cu care va fi cunoscută limuzina britanică în Orientul Mijlociu. Destinată iniţial exclusiv acelei pieţe, Aston Martin doreşte să ofere clienţilor săi o maşină „clasa Concorde” - într-o ierarhie a luxului, Concorde-ul bate Luxury Class, ca să înţelegi cam cât de opulentă este Lagonda. 

Odată cu lansarea oficială din Dubai, de astăzi, CEO-ul companiei, Andy Palmer, a menţionat că interesul foarte mare pe care îl manifestă publicul legat de acest model îl face să-şi regândească strategia de vânzări.

Iniţial, Lagonda (al cărei preţ este estimat undeva la peste 750.000 €, conform unor surse) a fost destinată doar pieţei din Orientul Mijlociu, unde numele Lagonda şi-a câştigat un respect aparte prin intermediul modelului din anii '70.

Mai multe imagini cu Lagonda găseşti aici

Însă, în lumina ultimelor declaraţii, se pare că Lagonda ar putea fi oferită în mai multe pieţe din întreaga lume. Al doilea prenume - Taraf - va fi asociat modelului doar în Orientul Mijociu, care se traduce prin „Lux Suprem” în lumea arabică.

Ne întrebăm dacă acest prenume i-ar alunga pe potenţialii clienţi din ţara noastră, având în vedere conotaţiile româneşti ale termenului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.