Aston Martin N400 V8 Vantage şi DN9 LM

Autor: Silviu Draganescu 12 sept. 2007 Știri auto

Ambele modele sunt inspirate din versiunile de Le Mans si Nurburgring 24-hour, fiind înzestrate cu elemente estetice preluate direct din competiţiile cu motor. În cazul lui N400, modificările se extind până la capitolele propulsor şi suspensie, acolo unde modelul beneficiază acum de 400 CP obtinuţi din V8-ul de 4,3 litri, dar şi de amortizoare şi arcuri mai tari. Modelul este disponibil în trei noi culori: Bergwerk Black, Lightning Silver sau Karussell Orange, două variante de caroserie: Coupe şi Roadster şi două versiuni de transmisie: manuală sau automată Sportshift.

DB9 LM comemorează pe de altă parte victoria lui Aston Mastin GT1 în cursa de 24 de ore de la Le Mans. Disponibil exclusiv cu o caroserie Coupe şi doar cu transmisia Touchtronic, modelul se diferenţiază la exterior prin vopseaua unică Sarthre Silver, etrierele roşii şi pachetul DB9 Sport oferit standard. Detaliile cu privire la preţul noilor modele vor fi lămurite pe parcursul salonului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide