Aston Martin N400 V8 Vantage şi DN9 LM

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt Aston Martin prezintă două ediţii speciale ale modelor DB9 Si V8 Vantage.

Aston Martin N400 V8 Vantage şi DN9 LM Aston Martin N400 V8 Vantage şi DN9 LM

Ambele modele sunt inspirate din versiunile de Le Mans si Nurburgring 24-hour, fiind înzestrate cu elemente estetice preluate direct din competiţiile cu motor. În cazul lui N400, modificările se extind până la capitolele propulsor şi suspensie, acolo unde modelul beneficiază acum de 400 CP obtinuţi din V8-ul de 4,3 litri, dar şi de amortizoare şi arcuri mai tari. Modelul este disponibil în trei noi culori: Bergwerk Black, Lightning Silver sau Karussell Orange, două variante de caroserie: Coupe şi Roadster şi două versiuni de transmisie: manuală sau automată Sportshift.

DB9 LM comemorează pe de altă parte victoria lui Aston Mastin GT1 în cursa de 24 de ore de la Le Mans. Disponibil exclusiv cu o caroserie Coupe şi doar cu transmisia Touchtronic, modelul se diferenţiază la exterior prin vopseaua unică Sarthre Silver, etrierele roşii şi pachetul DB9 Sport oferit standard. Detaliile cu privire la preţul noilor modele vor fi lămurite pe parcursul salonului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.