Aston Martin Project AM310 - preview pentru noul DBS

Aston Martin a prezentat la Villa d'Este Concours d'Elegance conceptul AM313, acesta fiind un preview al noul DBS care va avea lansarea în viitorul apropiat şi va intra pe piaţă la începutul lui 2013.

Aston Martin Project AM310 - preview pentru noul DBS Aston Martin Project AM310 - preview pentru noul DBS

Aston Martin are o legătură aparte cu Concours d'Elegance. În 2009 producătorul britanic prezenta în cadrul evenimentului din Italia hypercar-ul One-77, iar anul trecut modelul V12 Zagato şi-a făcut debutul tot aici. La ediţia din 2012, Aston Martin vine cu Project AM310, un concept-preview al noului DBS. Constructorul din Regatul Unit a prezentat în acest an seria limitată Ultimate cu care îşi lua rămas bun de la celebrul Grand Tourer. Noul DBS va avea lansarea oficială la sfârşitul acestui an şi va intra la vânzare în prima parte a lui 2013.

Din punct de vedere estetic, AM310 împrumută numeroase elemente de la "fratele mai mare" One-77. Design-ul exterior este tipic Aston Martin, ce denotă eleganţă dar şi sportivitate în acelaşi timp. Deşi linia stopurilor şi ornamentul gurii de aerisire laterale sunt împrumutate de pe celebrul hypercar One-77, există şi elemente de design noi, cum ar fi spoilerul faţă şi jantele în două culori.

Producătorul britanic nu a dat prea multe detalii tehnice. Noul DBS se va construi pe o variantă upgradată a platformei VH, iar caroseria va fi construită în cea mai mare parte din fibră de carbon. Din punct de vedere al motorizării, viitorul Grand Tourer britanic va fi propulsat de un V12 de 6,0 litri, ce va produce peste 550 CP. Vom reveni cu noi informaţii imediat ce Aston Martin va furniza noi detalii. Puteţi găsi întreaga galerie foto aici: www.autoblog.nl

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.