Aston Martin testează luxosul sedan Lagonda în deşertul din Oman

Povestea reînvierii numelui Lagonda de către Aston Martin mai primeşte un capitol odată cu testele la care sedanul de lux este supus zilele acestea în Oman.

Aston Martin testează luxosul sedan Lagonda în deşertul din Oman Aston Martin testează luxosul sedan Lagonda în deşertul din Oman

Aston Martin Lagonda, sedanul dedicat în exclusivitate pieţei din Orientul Mijlociu are parte de zile fripte (la propriu) din partea englezilor de la Aston Martin, după ce constructorul din Gaydon a ales Omanul ca loc de teste.

Modelul se află astfel într-un prim ciclu de testare ce se va întinde pe durata a patru săptămâni, timp în care specialiştii Aston Martin şi-au propus să parcurgă peste 22.500 de kilometri în condiţii aspre, prin zone cu temperaturi ce pot atinge pragul de 50 de grade Celsius.

Pentru un test cât mai dur, inginerii au ales un model de culoare neagră, soluţie care va face ca în timpul staţionărilor intenţionate de o oră, temperatura din habitaclu - monitorizată cu ajutorul a peste 80 de senzori - să atingă şi 80 de grade Celsius.

Vă reamintim că producţia sedanului exclusivist va lua startul la începtului anului 2015, la uzina din Gaydon, Anglia, în acelaşi loc unde Aston Martin produce modele ca DB9, Rapide S şi Vanquish.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.