Aston Martin V12 Vantage RS - poze spion

Varianta dopată a celui mai mic coupe din familia Aston Martin este o realitate! Fotografii de la Scooy au surprins Aston Martin V12 Vantage RS în testele premergătoare lansării.

Aston Martin V12 Vantage RS - poze spion Aston Martin V12 Vantage RS - poze spion
Aston Martin V12 Vantage RS - poze spionÎn urmă cu o săptămână oficialii de la Aston Martin au confirmat faptul că Aston Martin V12 Vantage RS concept va intra în producţia de serie la începutul primului trimestru al anului viitor. Mai mult decât atât, fotografii de la Scoopy au surprins maşina pe circuitul de la Nurburgring.

Din imagini se poate observa că difuzorul aerodinamic spate al lui Aston Martin V12 Vantage RS este identic cu cel al conceptului. Sub capota maşinii va fi montat un propulsor V12 de 6,0 litri care se pare că va dezvolta în jur de 550 CP, faţă de 600 CP ai conceptului. Modelul de serie va beneficia de alte jante de aliaj, iar vopseaua Mako Blue a conceptului va fi disponibilă şi pe modelul produs la scară largă.

Maşina va fi ansamblată cel mai probabil la fabrica din Gaydon, iar preţul lui Aston Martin V12 Vantage RS se pare că va depăşi suma de 225.000 euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.