Aston Martin Vantage GT2 Race Car

Producătorul britanic îşi completează gama de modele de curse cu cel mai nou model modificat special pentru GT2, disponibil în premieră şi cu posibilitatea de folosire de E85.

Aston Martin Vantage GT2 Race Car Aston Martin Vantage GT2 Race Car
Noul model se va baza pe actualul Aston Martin Vantage V8, fiind dezvoltat pentru a rula acolo unde regulamentul permite şi cu E85. În 2007 Aston Martin a mai realizat acelaşi lucru şi cu DBRS9, anul acest producătorul britanic fiind singurul care oferă maşini pentru toate grupele GT: GT1 – DBR9, GT2 – Vantage GT2, GT3 – DBRS9, GT4 – Vantage N24.

Robin Brundle, directorul Aston Martin Racing a declarat: "Noul Vantage GT2 completează portofoliul nostru pentru 2008 cu maşini competitive disponibile în fiecare categorie. Graţie experienţei cu DBRS9 am putut să dezvoltăm o versiune ce funcţioneză cu bio etanol, ce ne va permite să participăm într-un număr sporit de competiţii ce au adoptat acest combustibil, printre acestea numărându-se şi American Le Mans Series."
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.