Aston-ul lui James Bond a fost vândut

Maşina lui James Bond din anul 1964, Aston Martin DB5, a fost scoasă la licitaţie, unde a fost vândută cu peste 3,3 milioane de euro.

Superbul exemplar Aston Martin DB5 a fost vândut la o casă de licitaţie britanică pentru suma de 3.328.000 euro. Celebra maşină a fost condusă în anul 1964 de Sean Connery în filmele din seria James Bond, respectiv "Goldfinger" şi "Thunderball". Cel care a cheltuit această sumă a fost Harry Yeaggy, un excentric milionar care a declarat că este maşina pe care şi-a dorit-o dintotdeauna.

Din imagini putem observa că DB5-ul se află într-o condiţie excepţională, având toate gadget-urile în perfectă stare de funcţionare, mai puţin scaunul ejector al pasagerului. Acesta probabil a fost folosit în timpul filmărilor.

Chiar dacă are 50 ani vechime, Aston-ul lui Bond era echipat cu accesorii destul de futuriste pentru vremea de atunci. Aici amintim de telefonul din portieră şi radarul, similar sistemului de navigaţie de astăzi. Mai multe puteţi vedea în imaginile şi VIDEO-ul din galeria foto.

VEZI VIDEO CU ASTON-UL LUI JAMES BOND!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.