Atenţie la acest şofer de camion! VIDEO

Un şofer de camion a hotărât că nimeni n-are voie să-l depăşească, începând să descrie un slalom pe şosea timp de 10 km. Oare de ce?

Atenţie la acest şofer de camion! VIDEO Atenţie la acest şofer de camion! VIDEO

Depăşirea, misiune imposibilă. Cam aşa s-ar putea intitula un filmuleţ care ar descrie ce face acest şofer de camion. Pur şi simplu nu se lasă depăşit, fie şi dacă asta înseamnă să meargă în zig-zag pe şosea.

Când un camionagiu face astfel de manevre, de obicei el vede că vin maşini din faţă, pe care şoferul aflat în spatele lui nu are cum să le vadă, şi astfel previne un accident. Totuşi, vi se pare că aşa au stat lucrurile şi în acest caz? Cale de zece kilometri, după cum ne spune autorul acestui clip?

Numărul de înmatriculare este B 55 HMV, poate îi dă Poliţia un telefon să-l întrebe de sănătate...

Mulţumim, Bogdan, pentru tip!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.