Atenţie la ceaţă. Iată ce carnagiu a făcut în Franţa [VIDEO]

Cinci persoane au fost ucise şi alte zeci au fost rănite într-o tamponare...

Atenţie la ceaţă. Iată ce carnagiu a făcut în Franţa [VIDEO] Atenţie la ceaţă. Iată ce carnagiu a făcut în Franţa [VIDEO]

Cinci persoane au fost ucise şi alte zeci au fost rănite într-o tamponare în lanţ pe o autostradă franceză, din cauza ceţei exprem de dense.

Nu mai puţin de cincizeci de autoturisme au fost implicate în accidentul care a avut loc astăzi, pe A87 Autoroute, între La Roche-sur-Yon şi Sables-d'Olonne în vestul Franţei.

Pe langă decese alte şase persoane au fost grav rănite, iar alte 40 au fost duse la spital cu tăieturi, vânătăi şi lovituri în zona spatelui.

Cauza accidentului este neadaptarea vitezei la condiţiile meteo, la momentul accidentului vizibilitatea fiind extrem de redusă.

VIDEO

Sursă: dailymail.co.uk

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.