Atenţie la cele 9 miliarde de euro alocate Armatei - “sunt mulţi interesaţi”

Tragedia din Argeş

Atenţie la cele 9 miliarde de euro alocate Armatei - “sunt mulţi interesaţi” Atenţie la cele 9 miliarde de euro alocate Armatei - “sunt mulţi interesaţi”

Accidentul din Argeş, în care trei militari au murit şi nouă au fost răniţi, scoate la iveală problemele legate de înzestrarea Armatei. Potrivit unor surse, camionul implicat în accident este model DAC 665T, fabricat în anii '80. Situaţia din Armată va fi discutată în şedinţa CSAT de marţi.

 

CITEŞTE AICI DE CE S-A ÎNTÂMPLAT ACCIDENTUL CONFORM ŞOFERULUI ŞI CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CELE 9 MILIARDE DE EURO ALOCATE MODERNIZĂRII ARMATEI

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.