Atenţie! Se asfaltează româneşte

Câţiva muncitori au fost surprinşi cum asfaltau ...

Câţiva muncitori din Iaşi au fost surprinşi cum asfaltau o groapă lângă linia de tramvai, fără compactor şi fără ca materialul să fie încălzit. 

Pentru cei care nu ştiu, asfaltarea este un proces destul de evoluat, care implică o serie de acţiuni specifice, care trebuie respectate dacă ne dorim să obţinem un rezultat rezistent şi durabil.

Astfel, pentru a prelungi durata de viaţă a unui astfel de serviciu, este necesar ca, înainte de lucru, să se aplice un produs de stabilizare. După aplicare, se va face compactarea, care se realizeaza cu ajutorul unor utilaje speciale, care au rolul de a pregăti drumul pentru asfaltare.

În final, porţiunea este asfaltată, respectand condiţiile generale, astfel încât rezultatul final să fie unul de succes, iar drumul să aibă o durată de viaţă cât mai mare şi să reziste atât condiţiilor meteo, cât şi greutăţii şi fluxului rutier.  

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.