ATENŢIE şoferi: În Caracal s-a mai „născut” o Minune - FOTO

La centura de ocolire a Caracalului se lucrează din...

ATENŢIE şoferi: În Caracal s-a mai „născut” o Minune - FOTO ATENŢIE şoferi: În Caracal s-a mai „născut” o Minune - FOTO

În Caracal s-a mai „născut” o minune: stâlpul din sensul giratoriu. Acesta se află pe viitoarea centură a oraşului. Aici muncitorii au construit un sens giratoriu la doar câţiva centimetri de stâlp, însă drumul, la care se lucrează de aproape şapte ani, nu va putea fi dat în folosinţă până nu va fi mutat stâlpul. Cu toate astea, şoferii care circulă în zonă trebuie să-l ocolească.

Iniţial, giratoriul nu era prevăzut în proiectul iniţial şi, deci, stâlpul nu încurca la momentul acela.

La centura de ocolire a Caracalului se lucrează din 2010. Termenul de finalizare a fost amânat de mai multe ori. Ultimul este decembrie 2017. Drumul are o lungime de 10 km, iar costurile de amenajare se ridică la aproape 67 milioane lei, fără TVA. Peste 45 de milioane de lei au venit de la Uniunea Europeană.

Sursă: Cancan.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.