Atenţie, şoferi! Parcarea pe prima bandă va fi interzisă

Regula staţionării pe prima bandă se va modifica...

Atenţie, şoferi! Parcarea pe prima bandă va fi interzisă Atenţie, şoferi! Parcarea pe prima bandă va fi interzisă

Regula staţionării pe prima bandă se va modifica. Asta pentru că prima bandă a devenit o uriaşă „parcare”.

Se întâmplă pe mai toate bulevardele din Capitală. Pe şoseaua Pantelimon, cei care şi-au lăsat maşina ilegal pe prima bandă au găsit în geamul maşinii o atenţionare de la Poliţia Locală.

„Conducătorii auto sunt avertizaţi să nu mai oprească în zona indicatoarelor de oprire interzisă sau staţionare interzisă. Vorbim de şoseaua Pantelimon, o şosea mare a Capitalei, care are trei benzi şi care în anumite momente ale săptămânii se ajunge să se circule acolo doar pe o singură bandă”, a explicat pentru Digi24 Răzvan Popa, purtător de cuvânt la Poliţia Locală Bucureşti. 

„Urmează ca peste o săptămână, respectivii conducători auto care opresc neregulamentar să fie sancţionaţi contravenţional”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.