Atenţionare de ceaţă densă în 12 judeţe

Se circulă în condiţii de ceaţă densă pe Autostrada Soarelui, vizibilitatea scăzând sub 100 de metri. 12 judeţe sunt în continuare sub atenţionare cod galben de ceaţă.

Atenţionare de ceaţă densă în 12 judeţe Atenţionare de ceaţă densă în 12 judeţe

Se circulă în condiţii de ceaţă densă pe Autostrada Soarelui, vizibilitatea scăzând sub 100 de metri. 12 judeţe sunt în continuare sub atenţionare cod galben de ceaţă.

entrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 12 şi 80, ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri, pe alocuri.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie sporită, reducând viteza de rulare, să evite manevrele riscante şi să utilizeze luminile de ceaţă din dotarea autovehiculelor.

Totodată, 12 judeţe sunt în continuare sub atenţionare cod galben de ceaţă.

Atenţionările vizează judeţele Olt, Vâlcea, Dolj, Suceava, Vaslui, Bacău, Vrancea, Botoşani, Neamţ, Iaşi şi Galaţi până la ora 14.00, respectiv judeţul Teleorman până la ora 13.00.

În zonele aflate sub cod galben, vizibilitatea este, local, mai mică de 200 de metri şi izolat de 50 de metri. În zonele vizate, pe lângă ceaţă, pe alocuri se poate semnala chiciură şi burniţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.