Atestat ştiinţific: Femeile sunt excitate de motoarele supercarurilor

O echipă de cercetători britanici a dovedit faptul că unele maşini pot ridica nivelul testosteronului din corpul feminin. Despre ce modele este vorba citiţi în continuare.

Atestat ştiinţific: Femeile sunt excitate de motoarele supercarurilor Atestat ştiinţific: Femeile sunt excitate de motoarele supercarurilor

Studiul a fost realizat de o echipă de cercetători britanici pentru o companie internaţională din domeniul asigurărilor auto. Cei 40 de participanţi, femei şi bărbaţi, la acest test au intrat pe rând în supercaruri precum Maserati, Lamborghini şi Ferrari dar şi într-o citadină VW Polo. Prin studierea testosteronului cercetătorii au vrut să descopere efectele pe care le are huruitul unui motor asupra trupului uman.

Rezultatele au fost covârşitoare în cazul bolizilor: 100% dintre femei au resimţit o creştere a nivelului testosteronului, în timp ce în cazul bărbaţilor 50% dintre aceştia nu au resimţit niciun efect. Testosteronul, hormon cu un rol important în creşterea dorinţei sexuale, nu a resimţit acelaşi efect şi în cazul lui VW Polo. Citadina germană a reuşit, în mod contrar, să scadă nivelul testosteronului în rândul participanţilor la test.

Huruitul unui motor V8 sau V12 nu poate fi comparat cu nimic în lume. Cu atât mai mult, oare ar putea da naştere, cu noul său aspect, unor noi campanii în domeniul auto?

VEZI TOATE ANUNŢURILE VOLKSWAGEN

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.