ATS pierde statutul de importator general Citroen

Firma ATS a premierului Călin Popescu Tăriceanu, care va pierde la 1 iulie statutul de importator general al mărcii Citroen în România, odată cu intrarea pe piaţă a constructorului francez printr-o subsidiară, va extinde activitatea pe segmentul moto şi va diversifica portofoliul cu alte mărci auto.

ATS pierde statutul de importator general Citroen ATS pierde statutul de importator general Citroen

"Speranţa noastră este că afacerile vor continua să se dezvolte, atât intensiv, prin îmbunătăţirea calităţii oferite clienţilor noştri, cât şi extensiv. Mă refer aici la abordarea segmentului moto care, deşi este în urma dezvoltării înregistrate de domeniul auto, are un potenţial de creştere în următorii ani la o dinamică mărită. Divizia moto a firmei noastre include în portofoliu în acest moment marca sud-coreană Hyosung, cu o gamă de scutere, motociclete şi ATV-uri. În acelaşi timp suntem interesaţi şi de complementaritatea gamei de produse comercializate, având astfel în vedere şi lărgirea portofoliului de mărci distribuite", a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, directorul general al companiei, Bogdan Bucurescu.

Directorul general al ATS susţine că decizia Citroen de a deschide un birou în România este determinată de aderarea ţării la Uniunea Europeană şi este un pas strategic pe care compania îl face, în general, pe aceste pieţe. Un alt motiv ar fi, în opinia reprezentantului ATS, acoperirea întregului teritoriu de o reţea de dealeri care a realizat investiţii semnificative.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.