Attila Szabo, director general Ford România, a primit aceeaşi funcţie şi pentru divizia din Republica Cehă

Attila Szabo a fost numit director general al Ford şi în Republica Cehă

Attila Szabo, director general Ford România, a primit aceeaşi funcţie şi pentru divizia din Republica Cehă Attila Szabo, director general Ford România, a primit aceeaşi funcţie şi pentru divizia din Republica Cehă

Attila Szabo a fost numit director general al Ford si in Republica Ceha, decizie care a intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2019. Attila Szabo lucrează pentru Ford Motor Company de peste 17 ani. El a ocupat diferite funcţii, de la director de vânzări flote şi director de vânzări Ford Ungaria şi pieţele europene directe, la manager preţuri în cadrul Ford Europa.

Noua funcţie se adaugă rolulului său de director general al Ford România. El va supraveghea operaţiunile Ford atât în Republica Cehă, cât şi în România.

"Sunt încântat că voi conduce activitatea celor două companii naţionale de vânzări din România şi Republica Cehă. Aştept cu nerăbdare să colaborez cu echipa noastră cehă, precum şi cu reţeaua de distribuitori autorizaţi. Sunt încrezător că vom continua să consolidăm poziţia Ford pe ambele pieţe. 2019 va fi un an dinamic pentru operaţiunile noastre şi împreună cu ambele
echipe vom depune toate eforturile pentru a obţine rezultate excepţionale atât în Cehia, cât şi în România"
, a spus Szabo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.