Atunci şi acum pentru cele mai tari maşini din istorie (galerie foto)

Maşinile sunt ca vinul. Cu cât mai vechi, cu atât mai bune

Atunci şi acum pentru cele mai tari maşini din istorie (galerie foto) Atunci şi acum pentru cele mai tari maşini din istorie (galerie foto)

 

Unele maşini sunt precum vinurile: cu cât se învechesc mai mult cu atât cresc în valoare. Aşa stau lucrurile şi cu maşinile pe care le puteţi vedea în galeria foto. Site-ul Airows.com a făcut o listă cu cele mai frumoase maşini clasice lângă care au fost puse variantele lor moderne. Este uimitor să vezi două modele ale aceleiaşi mărci între care există o diferenţă de ani buni, şi care totuşi au atât de multe în comun. 

GALERIE FOTO

 1. Land Rover
 2. BMW
 3. Dodge
 4. Bentley
 5. Audi
 6. Mercedes-Benz
 7. Porsche
 8. Aston Martin
 9. Ford
 10. Rolls-Royce
 11. Maybach
 12. Land Rover
 13. Chevrolet

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.