Au comandat un Uber, dar când a venit au avut o mare surpriză. VIDEO

Imaginaţi-vă că vă aflaţi acasă şi plănuiţi să ieşiţi în oraş, aşa că vă comandaţi un ...

Au comandat un Uber, dar când a venit au avut o mare surpriză. VIDEO Au comandat un Uber, dar când a venit au avut o mare surpriză. VIDEO

 


Imaginaţi-vă că vă aflaţi acasă şi plănuiţi să ieşiţi în oraş, aşa că vă comandaţi un Uber. Doar că la uşa casei în loc să vină o maşină obişnuită vă treziţi cu un Lamborghini condus de Batman. Asta li s-a întâmplat unor locuitori din California, care s-au trezit ”victime” ale unor farse făcute de Josh Lin Paler, conform Dailymail.co.uk.

Pentru ca efectul farsei să fie cât mai impresionant Lin a spus clienţilor că urmează să vină cu o Toyota Prius. Cum au reacţionat aceştia puteţi vedea în clipul video de mai jos.

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.