Au fost create numai 99 de bucăţi şi e bătaie pe ele (galerie foto)

Când îţi laşi rând la coadă şi nu te mai întorci

Au fost create numai 99 de bucăţi şi e bătaie pe ele (galerie foto) Au fost create numai 99 de bucăţi şi e bătaie pe ele (galerie foto)

Da, ok, nu ne-am trezit cu problema asta, dar ne-am pus-o de câteva ori în viaţă. E un bun exerciţiu de imaginaţie. Ce să mai faci cu banii când ai prea mulţi? Noi, ceilalţi din cealaltă categorie, nu ne putem imagina de ce ai avea nevoie de mai mult de 1 milion de euro. Dar suntem în 2018 şi etalonul ăsta a expirat. Hai să spunem 10 milioane. Ok, bun, ce să faci cu ei? Păi să-ţi iei tot ce vrei, de la vilă la iaht. Şi tot mai rămâi cu bani. Atunci aştepţi ediţii speciale ale maşinăriilor care sunt printre pasiunile tale. Şi spunem maşinării pentru că pot fi şi elicoptere, şi avioane mici, şi motociclete, şi bărcuţe, şi maşini, desigur. Iar o ediţie speciale G Klasse costă de la 250.000 de euro în sus. Acest G650 Landaulet (cabrio pe româneşte) s-a scos într-o ediţie limitată de 99 de bucăţi. A fost printre ultimele focuri de salvă pentru retragerea deja vechiului G Klasse.

Acum avem unul nou care arată la fel, dar mai rotunjit un pic şi cu un interior “mai” fiţă. Maşina rămâne însă la fel de capabilă – sperăm – şi cu acelaşi obiectiv – să ajungă unde nici nu te gândeşti că ar putea să ajungă. Înapoi la acest Landaulet de vis, el se vinde acum plecând de la un preţ de 3 ori mai mare decât cel iniţial – 1.4 mil. de euro. Cine dă de la suma asta în sus, pleacă spre casă într-o maşină atât de scumpă.

G650 Landaulet 1.4 mil. euro (galerie foto)

Acum aţi înţeles de ce dau bogaţii întruna bani mulţi pe maşini? Ca să cumpere ediţiile limitate, apoi să lea dea pe bani extrem dde mulţi. Pentru că dacă se bat 500 de oameni pe o ediţie limitată la 99 de bucăţi, 401 rămân pe afară şi aşteaptă o ofertă ca asta. Iar dacă îşi doresc atât de mult maşina, sigur se va găsi unul dintre ei dispus să dea banii ceruţi de primul proprietar. Vă reamintim că acest Merecedes G650 Landaulet are un V12,d e 6 litri. Puterea e de 630 de cai, iar cuplul de 1.000Nm. Acum, cine ar putea suferi după banii ăştia când primeşte la schimb cel mai capabil Mercedes?

Autor Alexandru Banu

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.