Au fost produse 2 milioane de Fiat Panda

Fiat Panda cu numărul 2 milioane a ieşit de pe linia de producţie a fabricii din Tychy,Polonia.

Au fost produse 2 milioane de Fiat Panda Au fost produse 2 milioane de Fiat Panda

Fiat Panda cu numărul 2.000.000 a ieşit de pe linia de producţie a fabricii Fiat din Tychy,Polonia. Modelul care are marcat producerea a 2 milioane de unităţi Panda este o maşină de culoare roşie echipată cu un propulsor diesel de 1,3 litri, capabil să producă o putere de 75 CP.

În doar opt ani de la lansarea micul crossover italina, acesta reuşeşte să atingă un număr impresionat de modele fabricate. Evenimentele importante se ţin lanţ la fabrica poloneză. Anul trecut era sărbătoare deoarece se împliniseră 30 de ani de activitate şi peste şase milioande de maşini ieşiseră de pe liniile de producţie

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.