Au scăpat la limită din incendiile din Rusia

Nişte tineri ruşi au vrut să îi ajute pe pompieri în lupta cu incendiile devastatoare din Rusia, dar au sfârşit prinşi în capcana flăcărilor. Vedeţi în video ce s-a întâmplat!

Au scăpat la limită din incendiile din Rusia Au scăpat la limită din incendiile din Rusia

Rusia este zilele acestea un loc fierbinte - dar nu e o metaforă pentru situaţia politică, ci un lucru foarte real, cauzat de incendiile devastatoare, pe care pompierii şi armata încearcă să le stopeze.

Este normal ca şi oamenii obişnuiţi să încerce să dea o mână de ajutor, însă realitatea poate deveni cruntă. În acest video se vede efectiv panica şi groaza care îi cuprinde pe tinerii curajoşi, când îşi dau seama că nu au cum să dea o mână de ajutor, ci riscă efectiv să ardă de vii cu maşina în mijlocul pădurii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.