Audi a început testul de anduranţă din SUA

Autor: Dan Vache 07 oct. 2008 Știri auto

Audi Q5 cu motor 3.0 TDI"Turul de forţă" al Audi, după cum vă anunţam anterior, va oferi publicului primele impresii privind noile motorizări TDI ale Audi. Pe data de 6 octombrie au fost pornite motoarele diesel-urilor gerwmane, printre care Audi Q7 TDI şi Audi Q5 TDI. Iar primele informaţii cu privire la comportamentul vehiculelor deja au început să apară.

Dacă farurile care imită lumina zilei strălucesc până şi în lumina soarelui, modelul care a avut cel mai redus consum după prima zi de condus este un Audi A3 TDI. Consumul acestuia a fost de circa 5 litri / 100 km. Modelul Audi Q7 cu motor V12 TDI a înregistrat în prima zi, când pentru o perioadă de timp a călătorit şi prin New York, un consum situat puţin peste 8 litri / 100 km. Aceste performanţe sunt posibile datorită noii tehnologii pe care o folosesc motoarele TDI ale producătorului din Ingolstadt.

Vom reveni cu noi informaţii pe măsură ce maratonul Audi va evolua. Deocamdată una din concluziile trase la finalul primelor două zile este aceea că pentru un condus cât mai calm, implicit mai economic, influenţa perfectă o oferă albumul "Anotimpurile", de Vivaldi.  

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide