Audi a prezentat la Paris TT Sportback concept, adică TT-ul cu patru uşi

Audi TT Sportback Concept a fost marea surpriză a nemţilor din Ingolstadt pentru Salonul Auto Paris 2014, iar eu am fost acolo să-l văd şi să-l ating. Îţi spun în rândurile de mai jos cum a fost.

Audi a prezentat la Paris TT Sportback concept, adică TT-ul cu patru uşi Audi a prezentat la Paris TT Sportback concept, adică TT-ul cu patru uşi

Pe lângă facelift-urile pregătite pentru A6 şi A7, Audi a lansat la Salonul Auto Paris 2014 un concept la care nimeni nu se aştepta: TT Sportback. Dacă numele te nedumireşte, atunci îţi spun că maşina asta nu e altceva decât un TT cu patru uşi care, deşi se numeşte concept, arată ca şi cum ar fi gata pentru producţia de serie.

Pe viu, TT Sportback arată bine. Atât exteriorul, cât şi interiorul seamănă izbitor cu proaspăt lansatul TT Coupe, cu aceeaşi planşă de bord simplistă şi cu acelaşi ecran generos care ţine locul cadranelor de bord.

E un fel de A5 Sportback, dar mai mic şi cu un design ceva mai futurist, care - dacă ar intra în producţia de serie - sigur îşi va găsi câţiva adepţi. Singura întrebare este dacă ar exista loc pe piaţă pentru un astfel de model.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.