Audi a produs 6 milioane de modele cu sistem de tracţiune quattro

Audi sărbătoreşte un nou record înregistrat de fabrica din Igolstadt: atingerea pragului de şase milioane de modele echipate cu sistemul de tracţiune integrală quattro.

Audi a produs 6 milioane de modele cu sistem de tracţiune quattro Audi a produs 6 milioane de modele cu sistem de tracţiune quattro

Sistemul de tracţiune integrală permanentă quattro a debutat în 1980 la Salonul Auto de la Geneva pe legendarul model Ur Quattro. De atunci, Audi şi-a îmbogăţit portofoliul cu nu mai puţin de 170 de versiuni quattro şi a îmbunătăţit în permanenţă performanţele sistemului de tracţiune.

Producţia modelelor care beneficiază de sistemul quattro a ajuns la cota de şase milioane după ce un model Audi SQ5 dotat cu această tehnologie a părăsit poarta fabricii din Ingolstadt şi urmează să fie livrat unei familii din Statele Unite ale Americii.

Este de amintit faptul că, în 2013, pe linia de asamblare de la Ingolstadt au trecut 710.095 de modele cu sistem de tracţiune quattro iar zilnic, 2.000 de modele echipate cu acelaşi sistem părăsesc fabrica urmând a fi livrate clienţilor din toată lumea. Conform estimărilor Audi, 44% din clienţii mărcii au optat în 2013 pentru un model echipat cu sistemul quattro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.