Audi a publicat prima schiţă oficială cu crossoverul Q1

Gama Q de la Audi se pregăteşte de primirea unui nou membru: crossoverul Q1, pentru care constructorul din Ingolstadt a publicat deja prima schiţă-teaser oficială.

Audi a publicat prima schiţă oficială cu crossoverul Q1 Audi a publicat prima schiţă oficială cu crossoverul Q1

Audi a confirmat intrarea în producţie a unui crossover entry-level, ce va purta numele de Q1, alăturându-se astfel deja cunoscutelor Q7, Q5 şi Q3, precum şi diferitelor versiuni ale acestora.

Deşi Audi nu a oferit alte informaţii legate despre crossoverul a cărui producţie va demara în 2016 la fabrica din Ingolstadt, conform oficialilor germani, "Q1 este un component cheie în strategia de dezvoltare Audi".

Cu toate acestea, există zvonuri că Audi Q1 ar putea fi bazat pe platforma lui Volkswagen Polo şi va beneficia de o motorizare pe benzină 1.4 TFSI, de un diesel 1.4 TDI dar şi de o versiune hibridă, însă deocamdată nu există date oficiale în acestă privinţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.