Audi a suspendat livrarea anumitor modele diesel pentru posibile probleme legate de emisii

Autoritatea germană din domeniul auto ...

Audi a suspendat livrarea anumitor modele diesel pentru posibile probleme legate de emisii Audi a suspendat livrarea anumitor modele diesel pentru posibile probleme legate de emisii

Audi a suspendat livrarea anumitor modele diesel pentru posibile probleme legate de emisii, generând noi semne de întrebare privitoare la divizia VW în cadrul anchetei Dieselgate, relatează Handelsblatt, citat de Ziarul Financiar.

Suspendarea modelelor ar putea duce la o retragere obligatorie a autovehiculelor respective şi ar putea anunţa sfârşitul mandatului CEO-ului Rupert Stadler.

Autoritatea germană din domeniul auto KBA a convocat recent Audi pentru o audiere menită să determine dacă modelele A6/A7 sunt dotate cu un device anterior necunoscut de manipulare a nivelurilor de emisii. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.