Audi A3 aniversare

Audi A3 atunge pragul de 1 milion de unităţi produse din cea de-a doua generaţie. Hatchback-ul din Ingolstadt a împlinit totodată şi vârsta de cinci ani de când se află în producţie.

Audi A3 aniversare Audi A3 aniversare
Audi A3 şi-a făcut debutul în anul 2003 în cadrul Salonului de la Geneva şi în jumătate de deceniu de carieră a fost fabricat într-un milion de exemplare.  Modelul poartă semnătură designerului Walter da Silva şi a fost disponibil în două versiuni de caroserie, în 3 uşi şi 5 uşi Sportback, introdusă din 2004. Ultima versiune de caroserie este cea cabrio, lansată în acest an tot la salonul de la Geneva.

Exemplarul cu numărul 1 milion este un Sportback de culoare roşie, dotat cu un propulsor de 2 litri TDI şi 140 de cai, ce va ajunge în garajul unui client german.

Audi A3 a apărut în gama celor de la Ingolstadt în 1996 şi în toţi aceşti ani a fost fabricat în 1,9 milioane de unităţi. Zilnic de pe porţile fabricilor Audi ies în jur de 800 de unităţi A3.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.