Audi A3 Cabrio – poze spion

Primele poze spion ale noului model Audi A3 Cabrio ne dezvăluie design-ul destul de surprinzător pentru o maşină compactă.

Audi A3 Cabrio – poze spion Audi A3 Cabrio – poze spion

Putem observa că design-ul acestui Audi A3 Cabrio împrumută câteva elemente importante de la modelul A5 Coupe, cum ar fi farurile şi spatele acestuia, făcând noul cabrio mult mai atractiv. Noua versiune va avea 4 locuri, iar acoperişul va fi din material textil, un mic dezavantaj în comparaţie cu cel al unui Peugeot 307 CC, de exemplu, care deţine un hardtop escamotabil.


Motoarele pe benzină pentru modelul A3 Cabrio vor fi un 1.4 TSI cu o putere de 125 CP, 1.8 TFSI cu o putere de 160 CP, 2.0 TFSI cu o putere de 200 CP si vârful de gamă 3,2 V6, cu cel puţin 250 CP. Pentru amatorii consumului redus, va fi oferit şi 2.0 TDI cu o putere de 140 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.