Audi A3 Cabrio primeşte asistenţa la parcare

Atunci Audi îţi oferă la aproape 1200 de euro sistemul de asistenţă la parcarea laterală cu spatele.

Audi A3 Cabrio primeşte asistenţa la parcare Audi A3 Cabrio primeşte asistenţa la parcare

Nici nu este greu. Maşina are un sistem de senzori care detectează la o viteză mai mică de 30 de km/h locurile de parcare libere. În acel moment, şoferul trebuie doar să cupleze viteza de mers înapoi şi să ia mainile de pe volan, de care se va ocupa maşina. Cel rămas în spatele volanului va acţiona ambreiajul, frâna şi acceleraţia, din motive de siguranţă.

Pentru versiunile A3 Cabriolet Sport şi S line cu Drivers Information System, asistenţa la parcare costă aproximativ 900 de euro, iar pentru modelele standard, ce necesită şi modificări ale afişajului, preţul plătit de cel care nu se descurcă la o simplă parcare cu spatele cu un cabrio, este de aproape 1200 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.