Audi A3 Facelift

Înaintea apariţiei noii generaţii în showroomurile mărcii cu patru cercuri în 2009, modelul compact Audi va primi din nou un mic facelift.

Audi A3 Facelift Audi A3 Facelift

Micile modificări îşi vor face apariţia pe modelul german odată cu apariţia versiunii Cabriolet şi deşi nu este anunţată nici o dată oficială, acesta se pare ca va fi stabilită în timpul Salonului Auto de la Geneva. Din pozele care surprind noul model total descoperit putem să observăm asemănări cu modelele mai mari din gamă, precum A4 şi A5 constând în grila faţă redesenată modificările tipice la partea de jos a spoilerului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.