Audi A3, primele imagini oficiale

Autor: Gabriel Grosoiu 23 feb. 2012 Știri auto

După ce au adus la Târgul de IT din Las Vegas interiorul noului A3, germanii de la Audi fac pasul decisiv şi prezintă imagini cu noua generaţie, din toate unghiurile. Vizual, maşina prezintă similitudini foarte mari cu reprezentatul din clasa mare al mărcii din Ingolstadt, A6, dar se resimt puternice influenţe şi din partea conceptului A3 sedan, prezentat anul trecut. la Salonul Auto Shanghai.

Farurile preiau designul inaugurat de faceliftul gamei A4, iar grila de formă trapezoidală aduce aminte chiar de flaghsip-ul mărcii, luxosul Audi A8. La partea din spate, blocurile optice par grefate direct de pe versiunea Avant a modelului A6, iar interiorul suprinde plăcut prin aspectul foarte ergonomic al consolei centrale dotate cu noua generaţie a centralei de comandă MMI.

Sub caroseria maşinii se află platforma modulară MQB, dezvoltată de grupul Volkswagen pentru modele de clasă mică, compactă şi medie, pe aceasta urmând să fie construite şi viitoarele Volkswagen Golf şi Passat, dar chiar şi o posibilă versiune în trei volume a lui A3. Maşina va fi prezentată oficial la Salonul Auto Geneva 2012, în luna martie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide