Audi A3/S3 Sedan sau Audi Q6? Ce lansează Audi la New YORK? Teasing VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 22 mart. 2013 Știri auto

Teasing din partea Audi: oamenii au lansat pe YouTube un clip în care vedem doar o bucăţică din interiorul unei maşini ce urmează a fi lansată la New York în doar câteva zile. Silueta maşinii acoperite cu o prelată ne duce cu gândul la noul Audi A3 Sedan, care ar urma să concureze cu noul Mercedes-Benz CLA. Totuşi, nu suntem 100% siguri.

În cazul în care vorbim de noul A3 Sedan, merită ştiut că el va prelua toate elementele tehnice de pe actualul A3 (motorizări, soluţii tehnice), dar va avea o lungime de circa 4.44 metri, o lăţime de 1.84 metri şi o înălţime de 1.39 metri. Portbagajul va fi pe măsura rivalilor, iar interiorul n-ar trebui să difere câtuşi de puţin faţă de A3 Sportback. Maşina ar urma să aibă liniile laterale şi posterioare apropiate de cele ale conceptului prezentat la Geneva 2011 (câteva imagini cu acesta regăsiţi în galeria foto). De altfel, în SUA va fi vândută doar această versiune de caroserie şi nu cele în cinci uşi din Europa.

Pe de altă parte, putem avea plăcuta surpriză şi a unui S3 Sedan sau chiar a unui Q6… Rămâne doar să aşteptăm imaginile oficiale.

Voi ce spuneţi că se află sub prelata celor de la Audi?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide