Audi A4 - 5 stele la testele NHTSA

Audi se laudă cu rezultatele obţinute la ultima sesiune de crash-teste efectuate de americanii de la NHTSA.

Audi A4 - 5 stele la testele NHTSA Audi A4 - 5 stele la testele NHTSA

Crash-testele efectuate de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) includ impacturi frontale, laterale şi răsturnari la viteze cu 5 mph mai mari comparativ cu cele reglementate de legile din SUA. Iar acestea spun că maşinile trebuie să reziste la un impact frontal efectuat la 30 mph şi 33,5 mph în cazul unuia lateral.

Asta înseamnă că la americani Audi A4 a fost buşit din faţă la doar 56 de km pe oră, cu 8 km pe oră mai puţin decât testele EuroNCAP şi 61,6 km/h lateral. Rezultatul de 5 stele este unul acordat modelelor ce se comportă cel mai bine, fiind un motiv de mândrie pentru departamentul de marketing de la Audi. Noul A4 a debutat peste ocean luna trecută cu două motoare: 2.0 TFSI de 211 CP şi 3,2 litri V6 FSI.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.