Audi A4 - lansare rock

Icon-ul rock a dedicat celebrul hit “Run To You” noului A4, la Frankfurt Motor Show, o melodie sugestivă pentru atletul pe patru roţi care te face să te îndrăgosteşti la prima vedere.

Audi A4 - lansare rock Audi A4 - lansare rock
A fost un show complet, în care generaţia nouă a modelului A4 şi-a făcut apariţia pe acorduri rock susţinute de Brian Adams. “Brian Adams se potriveşte de minune cu Audi şi cu noul A4. La fel ca şi Audi, el păşeşte pe drumul sucesului de decenii”, a spus Rupert Stadler. “Cu această nouă maşină, Audi şi cele patru inele au demonstrat că aparţin segmentului de top din industria auto”, a spus vedeta rock, Brian Adams.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.