Audi A4 Sedan şi Audi A4 Avant primesc un nou pachet de dotări

În noul an de fabricaţie, Audi A4 se evidenţiază ...

Audi A4 Sedan şi Audi A4 Avant primesc un nou pachet de dotări Audi A4 Sedan şi Audi A4 Avant primesc un nou pachet de dotări

Modelele de serie 2019 A4 Sedan şi A4 Avant vor primi bare de protecţie cu design nou, care, alături de noua estetică a jantelor, accentuează caracterul sportiv. Linia de echipare „S line competition”, de asemenea nouă, adaugă şi alte dotări speciale dinamice.

În noul an de fabricaţie, Audi A4 se evidenţiază printr-o nouă structură frontală. Contururile pentagonale încadrează prizele de aer de la exterior, iar banda cu aspect de aluminiu structurează interiorul. Pachetul S line pentru exterior include noi bare de protecţie cu aspect şi mai sportiv. Designul triunghiular pronunţat face ca maşinile să iasă şi mai mult în evidenţă. Un element în forma literei U separă secţiunea exterioară de cea interioară, aceasta din urmă fiind acoperită cu o grilă cu model de fagure. Deschiderile separate ale prizelor de aer direcţionează o parte a fluxului de aer sub aripi, unde aerul trece pe lângă roţi. 

Liniile de echipare pot fi diferenţiate şi în funcţie de grila Singleframe, specifică mărcii. La pachetul de echipare S line pentru exterior, grila are acum lamele cu design tridimensional. Partea inferioară a secţiunii exterioare se încheie cu un spoiler tăios, iar bara din spate vine cu un nou look inclus în dotarea standard. Două terminaţii late, trapezoidale ale sistemului de evacuare înlocuiesc terminaţiile anterior rotunde. Zona difuzorului, situată între terminaţiile de evacuare, este acum mai îngustă. Au fost redesenate şi jantele, disponibile cu dimensiuni între 16 şi 19 inchi. 

Pachetul de dotare S line competition este oferit în premieră pentru gama de modele A4. Echiparea aceasta include dotări numeroase şi exclusive: spoilerul tăios de la bara de protecţie din faţă şi protecţia împotriva pietrelor de culoare argintiu selenit, eleronul RS pentru A4 Avant, dar şi noua culoare exterioară albastru Turbo. Emblema cu patru inele din partea inferioară a portierelor din spate este argintie sau neagră, în funcţie de culoarea caroseriei. Pachetul acesta de dotări oferă clienţilor dotări tehnice sportive, precum jantele Audi Sport de 19 inchi, etriere roşii, suspensii sport şi faruri LED.

La interior, pachetul S line competition este similar cu interiorul pachetului S line black, la care se adaugă inserţiile decorative de carbon RS, volanul multifuncţional cu trei spiţe şi scaunele sport, acoperite parţial cu piele neagră. Ca alternativă, clienţii pot alege şi scaunele sport S, cu finisaje în numeroase culori, printre care şi roşu magma.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.