Audi A5 - lansare naţională

Seara zilei de marţi 3 iulie a consemnat o lansare plină de stil pentru noul coupe de clasă medie Audi A5, care va ataca direct Mercedes CLK şi BMW Seria 3 Coupe.

Audi A5 - lansare naţională Audi A5 - lansare naţională
Pentru lansarea noului coupe Audi A5, Porsche România a adoptat aceeaşi reţetă a bunului gust şi atmosferei relaxante, modelul exclusivist fiind lansat în cadrul clubului Republika del Sol într-un program deosebit.

Au fost prezentate atât varianta normală, cât şi top-modelul S5, echipat cu un V8 de 4,2 litri şi 354 CP şi care afişează un preţ de pornire de 48.500 euro, fără TVA. Cel mai ieftin A5 porneşte de la 36.000 euro, iar motorizările disponibile sunt un V6 pe benzină de 3,2 litri şi 265 CP şi două propulsoare V6 diesel: 2,7 litri cu 190 CP şi 3,0 litri cu 240 CP, al cărei preţ de bază este de 40.000 euro.

Noul model este construit pe o platformă complet nouă şi urmează a intra în concurenţă cu alte coupe-uri germane premium, Mercedes CLK şi BMW Seria 3 Coupe. Pe lângă motorizări, A5 se bazează pe sistemul evoluat de tracţiune integrală quattro, precum şi pe o dotare eclusivistă şi un nivel ridicat al personalizării, atât exterioare, cât şi la nivelul habitaclului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.