Audi A5 - reclamă USA

De data aceasta, subminarea concurenţei într-un stil discret este folosită pentru promovarea coupeului Audi A5 pe piaţa americană.

Dacă reclama europeană pentru Audi S5 punea accentul pe caracterul sportiv al coupe-ului german, spotul pentru piaţa americană apelează la spiritul de libertate al tinerilor. De fapt, Audi A5 devine un manifest pentru ieşirea din canoane - demers în care principalele mărci concurente din segmentul premium sunt devansate într-un mod subtil...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.