Audi A5 - S-Line

Coupe-ul nemţilor va miza mai mult pe aspectul sportiv, prin introducerea a două linii de echipare "S-Line".

Audi A5 - S-Line Audi A5 - S-Line
Cei care doresc de la viitorul lor Audi A5 mai multă sportivitate şi prestanţă pot alege din două pachete speciale "S-Line".

Pachetul S-Line de bază va include tapiţerii speciale pentru interior, din Nappa sau Alcantara, precum şi un volan sport, cu trei spiţe. Pentru pachetul superior este prevăzută o gardă la sol coborâtă şi jante de 18", cu cinci braţe, urmând ca în viitor să fie disponibile şi alte variante, pe 19" şi 20". Pentru ambele pachete, individualizarea va fi completată de badge-urile "S-Line", o paletă specială de culori, precum şi de grile de aerisire cu un design special.

Astfel, orice model A5 poate arăta ca vârful de gamă S5, individualizarea estetică fiind unul dintre punctele forte ale celor de la Audi pentru satisfacerea clienţilor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.