Audi A6 facelift

După o cariere prelungită, ce ține din 2004 până în prezent, actualul A6 va beneficia de un facelift ce va fi prezentat cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris.

Audi A6 facelift Audi A6 facelift
Audi A6 faceliftModelul surprins în teste este un RS6, ce va împrumuta de la versiunea Avant impresionantul motor V10 de 580 CP. În ceea ce privește designul exterior, în ciuda faptului că au trecut 4 ani de când este pe piață, modificările sunt minore, mai ales la partea frontală, unde le poate observa doar directorul de design de la Audi și eventual actualii posesori de A6.

În partea din spate se împrumută stopurile de la nou lansatul A4, dar adaptate pe caroseria mai mare, păstrându-se totuși iluminarea cu LED-uri. Mai multe detalii vom afla în apropierea Salonului Auto de la Paris, evenimentul cel mai probabil la care vom asista la prezentarea faceliftului așteptat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.