Audi A6 facelift - lansare în România

Audi a lansat astăzi facelift-ul limuzinei A6 în România, cu patru variante de motorizare pe benzină şi trei diesel şi în două versiuni de caroserie, la preţuri cu TVA cuprinse între 35.700 şi 67.788 euro.

Audi A6 facelift - lansare în România Audi A6 facelift - lansare în România

Motorizările pe benzină ale Audi A6, pentru ambele versiuni de caroserie, au puteri de 170 Cai Putere (CP) în cazul motorului de 2 litri, de 220 CP pentru propulsorul de 2,8 litri, de 290 CP pentru motorul de 3 litri şi de 350 CP pentru cel de 4,2 litri. Propulsoarele diesel, disponibile de asemenea pentru cele două tipuri de caroserie, de 2, 2,7 şi 3 litri au puteri de 136, 190, respectiv 240 CP.

În funcţie de motorizare, Audi A6 facelift poate fi echipat cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte, cu una automată cu şapte trepte (care are şi mod manual), precum şi cu o altă cutie de viteze automată (Tiptronic), cea mai performantă a grupului Volkswagen, cu şase rapoarte de viteză. Aceasta din urmă oferă posibilitatea schimbării treptelor de viteză de la nişte padele de comandă aflate pe volan.

Pentru acest an, Audi estimează livrarea a circa 100 de maşini A6 facelift, dintr-un total de 370 de unităţi, inclusiv vechea generaţie. Pentru anul viitor, importatorul vizează comercializarea a 400 de automobile Audi A6, conform MEDIAFAX

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.