Audi A7 – poze spion noi

Audi A7 – poze spion noi

Autor: Oraan Mărculescu acum 11 ani Știri

Viitorul Mercedes CLS va fi încolţit din mai multe părţi, iar Audi A7 doreşte să îi fure concurentului german o mare felie de piaţă, începând cu 2010.

Din ultimele fotografii spion, însă, nu suntem siguri că misiunea lui Audi A7 va fi prea uşoară. Chiar dacă acest aşa-zis coupe cu patru uşi se va situa între Audi A6 şi Audi A8, forma lui, de hatchback alungit la 4,8 metri, va avea de convins sub raport estetic.

O eventuală canibalizare cu Audi A6, a cărui platformă o va prelua, împreună cu mare parte din elementele stilistice, nu se va întâmpla, deoarece Audi A7 va oferi strict patru locuri luxoase, iar gama de motorizări va fi de top: 2,8 V6 pe benzină şi 3,0 TDI V6, cuplate la o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau DSG cu şapte trepte.

Punctul forte al lui Audi A7 va fi versiunea cabriolet – care, deocamdată, stă în expectativă, pe fondul crizei economice. Această versiune va beneficia tot de patru uşi, dar încă nu se ştie dacă va primi un soft top sau un hard top retractabil (ceea ce ar face din Audi A7 Cabrio primul coupe-cabrio din istoria Audi).Comentarii
Inchide