Audi A7 - premiera la Detroit 2009

Audi vrea să intre tare pe piaţa americană, iar Detroit 2009 este o poartă foarte bună pentru lansarea la apă a viitorului coupe cu patru uşi Audi A7. Dar încă nu se ştie dacă vom vedea modelul final sau un concept.

Audi A7 - premiera la Detroit 2009 Audi A7 - premiera la Detroit 2009

Conform unui oficial Audi, unul dintre starurile constructorului german la Salonul Auto Detroit 2009 va fi Audi A7, o maşină foarte aşteptată - dar nu aşa de mult de către clienţi, cât de către concurenţă, deoarece versiunea decapotabilă a lui Audi A7 este de aşteptat să dea tonul unei noi nişe în segmentul maşinilor exclusiviste.

Pe de altă parte, dată fiind situaţia dezastruoasă în care se găsesc cele trei mari concerne americane, este o oportunitate foarte bună pentru constructori cum este Audi să se impună pe piaţa americană şi, eventual, să îi prindă din urmă pe BMW şi Mercedes.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.