Audi A8 L ”extended” – o limuzină uimitoare: 6 uşi, 6.3 metri şi o viteză maximă de 250 de km/oră – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 11 apr. 2016 Știri auto

 


Audi pune clienţii pe primul loc, indiferent de cât de ieşite din comun ar fi cerinţele lor. Un exemplu în acest sens este Audi A8 L ”extended”. La cererea unui client european divizia premium de la Audi a construit un sedan ce măsoară 6,36 de metri lungime, cu un ampatament de 4,22 metri. 

Audi A8 L ”extended” oferă confort de primă clasă pentru pasagerii care ocupă toate şase locuri sale. Acest concept se bucură deja de succes din partea clenţilor, iar Audi are deja numeroase solicitări pentru acest produs.

Experţii au investit aproape un an în dezvoltarea şi construirea sedanului de lux, rezultatul fiind o combinaţie exclusivă care îndeplineşte cele mai înalte standarde de producţie. Provocările majore cu care s-au confruntat au vizat siguranţa şi rigiditatea corpului foarte mare, precum şi ”silueta” acestuia.

Această versiune a lui A8 este propulsată de un motor 3.0 litri ce dezvoltă 310 CP şi 440 Nm. Acest lucru propulsează luxosul sedan, prin intermediul unei cutii cu 8 trepte, la 0 la 100 km / oră în 7,1 secunde şi până la o viteza maximă de 250 de km. 

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide