Audi A8 L ”extended” - o limuzină uimitoare: 6 uşi, 6.3 metri şi o viteză maximă de 250 de km/oră - GALERIE FOTO

Audi pune clienţii pe primul loc, indiferent de cât de ieşite ...

Audi A8 L ”extended” - o limuzină uimitoare: 6 uşi, 6.3 metri şi o viteză maximă de 250 de km/oră - GALERIE FOTO Audi A8 L ”extended” - o limuzină uimitoare: 6 uşi, 6.3 metri şi o viteză maximă de 250 de km/oră - GALERIE FOTO

 


Audi pune clienţii pe primul loc, indiferent de cât de ieşite din comun ar fi cerinţele lor. Un exemplu în acest sens este Audi A8 L ”extended”. La cererea unui client european divizia premium de la Audi a construit un sedan ce măsoară 6,36 de metri lungime, cu un ampatament de 4,22 metri. 

Audi A8 L ”extended” oferă confort de primă clasă pentru pasagerii care ocupă toate şase locuri sale. Acest concept se bucură deja de succes din partea clenţilor, iar Audi are deja numeroase solicitări pentru acest produs.

Experţii au investit aproape un an în dezvoltarea şi construirea sedanului de lux, rezultatul fiind o combinaţie exclusivă care îndeplineşte cele mai înalte standarde de producţie. Provocările majore cu care s-au confruntat au vizat siguranţa şi rigiditatea corpului foarte mare, precum şi ”silueta” acestuia.

Această versiune a lui A8 este propulsată de un motor 3.0 litri ce dezvoltă 310 CP şi 440 Nm. Acest lucru propulsează luxosul sedan, prin intermediul unei cutii cu 8 trepte, la 0 la 100 km / oră în 7,1 secunde şi până la o viteza maximă de 250 de km. 

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.