Audi A8 noua maşina a Patriarhului

Preafericitul Patriarh Daniel va avea de acum parte de călătorii divine la bordul unui foarte exclusivist Audi A8, dăruit de Porsche România sub forma unui parteneriat de imagine.

Audi A8 noua maşina a Patriarhului Audi A8 noua maşina a Patriarhului

Porsche România s-a pus bine cu Cel de Sus acum 2 ani de zile, parteneriatul cu Biserica Ortodoxă Română începând în 2007. Ultima mutare vine sub forma unui Audi A8 livrat Patriarhului Daniel. Conform Gândul.infoacest model va fi animat de un motor de 4.2 litri TDI şi 326 CP, fiind una dintre cele mai puternice maşini date unei instituţii din România.

Un astfel de automobil are un preţ de pornire de 73.000 de euro fără TVA, dar preţul poate trece lejer de 100.000 de euro, dacă începi să bifezi lista de opţionale. Patriarhul se va deplasa cu acest automobil până cel puţin în 2010. Patriarhul Daniel nu este singura faţă bisericească la volanul unui Audi. PS Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, nu se lasă mai prejos. El merge la slujba de duminică din diferite locaţii din judeţ la bordul unui Audi A6, cu un preţ de catalog de peste 45.000 de euro.

Porsche România încheie astfel parteneriate cu instituţiile de care românii se lovesc cel mai des, având înţelegeri atât cu Biserica, dar şi cu Ministerul de Interne.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.