Audi A8 noua maşina a Patriarhului

Autor: Cosmin Iordache 30 iul. 2009 Știri auto
Audi A8 noua maşina a Patriarhului

Porsche România s-a pus bine cu Cel de Sus acum 2 ani de zile, parteneriatul cu Biserica Ortodoxă Română începând în 2007. Ultima mutare vine sub forma unui Audi A8 livrat Patriarhului Daniel. Conform Gândul.infoacest model va fi animat de un motor de 4.2 litri TDI şi 326 CP, fiind una dintre cele mai puternice maşini date unei instituţii din România.

Un astfel de automobil are un preţ de pornire de 73.000 de euro fără TVA, dar preţul poate trece lejer de 100.000 de euro, dacă începi să bifezi lista de opţionale. Patriarhul se va deplasa cu acest automobil până cel puţin în 2010. Patriarhul Daniel nu este singura faţă bisericească la volanul unui Audi. PS Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, nu se lasă mai prejos. El merge la slujba de duminică din diferite locaţii din judeţ la bordul unui Audi A6, cu un preţ de catalog de peste 45.000 de euro.

Porsche România încheie astfel parteneriate cu instituţiile de care românii se lovesc cel mai des, având înţelegeri atât cu Biserica, dar şi cu Ministerul de Interne.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide