Audi AI-Trail este conceptul unui off-roader al viitorului

Audi AI:Trail, conceptul cu propulsie electrică pe care marca cu patru inele îl va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, reprezintă viziunea Audi privind viitorul vehiculelor off-road. Conceptul are un design pe care Audi îl descrie ca „radical”, fiind posibil să prefigureze o nouă schimbare a limbajului de design al mărcii.

Audi AI-Trail este conceptul unui off-roader al viitorului Audi AI-Trail este conceptul unui off-roader al viitorului

Audi nu a oferit mai multe detalii despre radicalul concept pe care-l va dezvălui la Frankfurt, dar ştim că este al patrulea concept electric al mărcii, după AICON (un sedan cu sistem de conducere autonomă), prezentat în 2017 la Frankfurt, PB18 e-tron (Coupé sportiv, 2018, Paris) şi AI:ME (model citadin autonom, Shanghai 2019). Toate cele patru concepte vor putea fi admirate în cadrul standului Audi de la salon.

Vorbind despre conceptul care va fi adus anul acesta la Frankfurt, designerul-şef al Audi, Marc Lichte spune: „Nu-mi amintesc un concept Audi care să fi fost atât de radical şi progresist din punctul de vedere al designului”. Lichte este de părere că designul modelelor viitorului se va schimba, iar ceea ce apare acum ca un concept radical va fi, probabil, un design banal al unui model de mare serie.

De asemenea, Marc Lichte este încrezător în viitorul industriei auto, chiar dacă modelul de business s-ar putea schimba radical. „Vor fi noi modele de business pentru Audi pe care acum nici nu ni le putem imagina”,a adăugat Lichte.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.